Suomeksi

Kattavammat Suomenkieliset sivut löydät osoitteesta hommahumma.fi

Kaadan puita niin rakennetussa ympäristössä kuin talousmetsissäkin. Oli kyse sitten yhdestä puusta, muutaman puun tonteista tai suurista satojen runkojen hakkuista, olen valmis palvelemaan koko osaamisellani.

Hakkuissa käytän ammattiluokan moottorisahoja ja kuljetan puut ja risut pienajokoneella. Näin metsän-/tontinpohja säästyy merkittäviltä vaurioilta. Huomioin myös muutoin ympäristön, käytän nimittäin pienajokoneessa uusiutuvaa dieseliä ja mottorisahoissa biohajoavaa teräketjuöljyä.

Jos hakkuualue on suuri ja sellainen, että konepainaumat eivät haittaa, saan järjestettyä paikalle myös suurempia koneita yhteistyökumppaneideni kautta. Monessa tapauksessa suuret hakkuut (enemmän kuin 100 puuta joiden läpimitta on rinnankorkeudella yli 20cm) kannattaakin suorittaa hakkuukoneella ja puunkuljetus pienajokoneella. Näin puunkorjuu on tehokas ja myös suhteellisen hellävarainen.

Jokaisen rakennetun ympäristön puun (pihapuu) kaadon käyn arvioimassa ennen tarjouksen antamista, tämä siksi, että jokainen kaadettava puu on omanlaisensa, niin sijainnin kuin koon ja oksikkuudenkin osalta. En veloita arvioinnista.

Kohteisiin, jonne on vaikea pääsy/pitkä matka, kuten venematkan päässä olevat saaret, voimme sopia työn tuntihinnasta.

Kaikki puiden kaadot teen ammattitason välineillä turvallisesti. Karsin, pätkin ja loppusijoitan kaadetun puun, asiakkaan toiveiden mukaan.
Yrityksellä on tarvittavat vakuutukset ja ammattitaito myös kiipeilykaatoihin.

Haastavissa kaadoissa, kuten kiipeilykaadoissa tai suurilla työmailla, minulla on mukanani yksi tai useampi ammattitaitoinen yrittäjä. Näin saamme tehtyä työt tehokkaasti ja turvallisesti.

Pihapuukaadoista saa kotitalousvähennystä, lisää tietoa vero.fi sivustolta https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Kontakt information:

Sebastian Tennberg

telefonnummer : 040 833 65 95

e-post: sebastian.tennberg@outlook.com

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close