Tulevaisuus

Minä pyrin jatkuvasti parantamaan meidän kaikkien tulevaisuutta löytämällä ympäristöystävällisempiä, tehokkaampia ja taloudellisempia työtapoja.

Luonnon monimuotoisuuden tärkeys, on kasvanut maanomistajien keskuudessa. Tämän takia, minäkin opiskelen omatoimisesti koko ajan lisää siitä, miten monimuotoisuutta voitaisiin lisätä ilman, että tarvitsi luopua kokonaan puun käytöstä, taikka etteikö hyvällä omalla tunnolla voisi tehdä pienimutoista harvennushakkuuta esim. maiseman takia. Asia kun ei ole niin, että joko rauhoitetaan luonto täysin tai sitten riistetään sieltä kaikki mitä irti saadaan. Vaan onhan tässäkin asiassa, kultainen keskitie.

Haluan auttaa sinua asiakkaani, saamaan omistamastasi luonnosta oman näköisesi, kolopuita, avaria polkuja, taikka maisema-arvoa unohtamatta. Luonnossa voi kaataa vaaralliset puut ja pitää polut auki, ilman sukupuuttoa. Ja hieman hiiltäkin sieltä voi lainata klapimuodossa, jolla rantasaunaa lämmittää. Otahan yhteyttä, niin tehdään sinunkin luonnostasi arvoisesi. Sinua kunnialla palveleva Sebastian Tennberg puh. nro: 040 833 65 95

Ajoneuvot

Käytän autossani uusiutuvaa dieseliä, ympäristön ja Suomen omavaraisuusasteen tukemisen takia.

Landrover Discovery 1, ajettu noin 340 000 km vm. 1998. Se on ollut yrityksen työautona vuoden 2019 alusta alkaen ja koko sen ajan, olen tankannut siihen vain MY-dieseliä.


Moottorisahoissa:

Polttoaineena: alkylaattibensiiniä.

Teräketjuöljynä: biohajoavaa teräketjuöljyä.

Lyhyesti hyödyt kerrottuna

Alkylaattibensiini
 

Käyttämällä alkylaattibensiiniä tuotamme vähemmän haitallisia pakokaasupäästöjä verrattuna normaaleihin polttoaineisiin ja näin myös meidän työskentely-ympäristöstämme on terveellisempi. Lähde:
Husqvarna XP Power 2T https://www.husqvarna.com/fi-fi/varusteet-tarvikkeet/kaksitahtipolttoaine-oljy/husqvarna-xp-power-2t/582202001/

”Aspen 2 ei sisällä lähes lainkaan vahingollisia aineita, kuten bentseeniä, olefiineja, tolueenia jne. Puhtaammat pakokaasut käytön aikana parantavat ilman laatua ja käyttäjään kohdistuvat terveysriskit jäävät mahdollisimman pieniksi. Moottori pysyy lisäksi puhtaampana, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin.”
Lähde: https://fi.aspen.se/Tuotteet/Aspen_2

EKO 100 Voiteleva Teräketjuöljy

Myrkytön ja turvallinen käyttäjälle. Tuote on helposti biohajoava

Lähde: https://www.ekosata.fi/tuotteet/koneellinen-puunkorjuu/eko-100-voiteleva-teraketjuoljy

Lisää tietoa tuotteista saa linkkien kautta tuotteiden omilta internet sivuilta.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close